Veel belangstelling Vriendendag ChristenUnie Statenfractie

vd8723maandag 11 juni 2012 01:14

De vriendendag die de ChristenUnie afgelopen zaterdag organiseerde in de Hortus Haren was een groot succes. Vanuit de hele provincie kwamen ruim honderd geïnteresseerden naar de Hortus Haren.

De vriendendag werd georganiseerd door de Groningse ChristenUnie Statenfractie. Op deze dag stond ontmoeting centraal en maakten de aanwezigen kennis met het werk van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

Lijsttrekker Arie Slob opende de dag met een speech over wat de ChristenUnie voor de samenleving te bieden heeft. Daarna gingen de aanwezigen uiteen voor verschillende workshops. Zo gaf universitair docent staatsrecht Mentko Nap een workshop over de taakverdeling tussen Rijk, provincie en gemeente. In een andere zaal besprak Statenlid Henk Staghouwer met de deelnemers hoe een kleine partij als de ChristenUnie toch een groot verschil kan maken. Anderen kozen voor een creatieve workshop,waarbij zij, in de kas van de Hortus, van columniste Annemarie van Heijningen leerden hoe je een goede column schrijft.

Organisator Rolf Hoving kijkt terug op een mooie dag. 'We zijn blij dat we op deze manier veel mensen kunnen bereiken die nog niet bekend zijn met de ChristenUnie. En we zijn enthousiast begonnen aan de campagne voor de aankomende verkiezingen.' 

Klik hier voor een beeldverslag.

« Terug