berichtje van Stieneke

20171025-CU-Stieneke-vd-Graaf-8948zaterdag 28 oktober 2017 20:41

Het is zover! 
Ik mag het nieuwe Tweede Kamerlid van de ChristenUnie worden. Aanstaande dinsdag zal de beëdiging plaatsvinden in de Tweede Kamer.

Wat waren het spannende maanden na de verkiezingen in maart! Gaat de ChristenUnie wel of niet aan tafel? Komt er een regeerakkoord met de vier partijen? Wie worden de bewindspersonen? En wat betekent dat voor jou? Allemaal vragen die mij in de afgelopen maanden vaak zijn gesteld.

Het was een bijzondere tijd, waarvan de afloop niet op voorhand bekend was. Met veel waardering heb ik de onderhandelaars van de ChristenUnie in de afgelopen maanden gevolgd, en ik ben trots op het resultaat dat zij hebben neergezet. Omdat Carola Schouten vicepremier en minister is in het nieuwe kabinet mag ik nu de vrijgekomen zetel innemen in de Tweede Kamer.

Ik zie uit naar de bijzondere taak die voor me ligt om namens de ChristenUnie geloof een stem te geven in de Tweede Kamer. Om te strijden tegen onrecht en om het geluid vanuit de regio te versterken in Den Haag. Ik ben dankbaar dat ik de mensen die mij hun stem en vertrouwen hebben gegeven, alsnog mag vertegenwoordigen. Ik heb zin om aan de slag te gaan!

PS. Ik blijf in Groningen wonen.

« Terug

Reacties op 'berichtje van Stieneke'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

> 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari