Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie

kerstkaart 2woensdag 20 december 2017 14:40

Leerlingen van basisschool 'de Wegwijzer' in Slochteren maakten dit jaar een kunstwerk voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

Leerlingen van groep 5 en 6 maakten een ontwerp voor de kerstkaart. Vandaag werd bekendgemaakt welke tekeningen hadden gewonnen.

De leerlingen maakten dit jaar een ontwerp met het thema 'glas-in-lood'. Met aluminiumfolie, touw en karton werden prachtige afbeeldingen gecreëerd.  De 9-jarige Marit van der Zwaag maakte volgens de jury het mooiste kunstwerk. Haar creatie van een hart staat op de kerstkaart. Uit handen van fractievoorzitter Gerrit Jan Steenbergen ontving zij afgelopen woensdag een prijs.

“We waren onder de indruk van de mooie en creatieve tekeningen die zijn gemaakt. Ik weet zeker dat iedereen die onze kaart ontvangt onder de indruk zal zijn bij het zien van de winnende tekeningen”, aldus Steenbergen. 

Met medewerking van drukkerij Scholma uit Bedum organiseerde de ChristenUnie dit jaar voor de derde maal de kerstkaartenwedstrijd. De kaart is verzonden naar meer dan tweehonderd relaties in heel Nederland.

« Terug

Reacties op 'Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

> 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari