Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie

groep 5 Het Baken Westerlee.jpg19-12-2018 12:12 19-12-2018 12:12

Leerlingen van basisschool 'Het Baken' in Westerlee maakten dit jaar een kunstwerk voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

Leerlingen van groep 5 maakten een ontwerp voor de kerstkaart. Woensdag werd bekendgemaakt welke tekeningen hadden gewonnen. Uit handen van fractievoorzitter Gerrit Jan Steenbergen ontving de leerling die de mooiste voorkant ontwierp een prijs. De leerlingen maakten dit jaar een ontwerp met het thema ‘glas-in-lood’. Met aluminiumfolie, touw en karton werden prachtige afbeeldingen gecreëerd. De 9-jarige Diederick Pastoor maakte volgens de jury het mooiste kunstwerk. Zijn creatie van een kerstster staat op de kerstkaart. Diederick kreeg een fijn boek als prijs.

“We waren onder de indruk van de mooie en creatieve tekeningen die zijn gemaakt. Ik weet zeker dat iedereen die onze kaart ontvangt onder de indruk zal zijn bij het zien van de winnende tekeningen”, aldus Steenbergen.

Met medewerking van drukkerij Scholma uit Bedum organiseerde de ChristenUnie dit jaar voor de vierde maal de kerstkaartenwedstrijd. De kaart is verzonden naar relaties in heel Nederland.

« Terug

Reacties op 'Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

> 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari