ChristenUnie bedankt vrijwilligers voor inzet

vrijwilligerswoensdag 11 maart 2015 13:02

De ChristenUnie zette gisteren in Stadskanaal een vrijwilliger in het zonnetje. Zo wil de partij aandacht vragen voor het onmisbare werk van duizenden vrijwilligers.

Maandag 9 maart overhandigden provinciaal ChristenUnielijsttrekker Stieneke van der Graaf en Okko Dijkstra, raadslid in de gemeente Stadskanaal, een bos bloemen aan Henk IJzer. IJzer zet zich in als vrijwilliger bij het Rode Kruis en de Voedselbank.

Stieneke van der Graaf : “Vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor onze samenleving en zijn zo een inspiratie en voorbeeld voor ons allemaal. De inzet van dhr. IJzer is voor veel mensen erg belangrijk. Zo kunnen mensen uit zijn buurt altijd bij hem terecht voor hulp.”

De ChristenUnie in de provincie Groningen wil dat het werk van vrijwilligers ondersteund wordt. Dankzij de ChristenUnie kregen vrijwilligersorganisaties als de voedsel- en kledingbank en vluchtelingenwerk de afgelopen jaren €250.000,- subsidie van de provincie.

Onder het motto ICU (I see you – ik zie je staan) zet de ChristenUnie meer vrijwilligers in de provincie Groningen in het zonnetje. De afgelopen weken kon iedereen een vrijwilliger nomineren voor een bloemetje. Dat is veel gebeurd. Volgens de ChristenUnie is duidelijk dat heel veel mensen het werk van vrijwilligers waarderen. 

« Terug

> 2015

december

november

oktober

september

juli

maart

februari

januari