Ondernemersbijeenkomst over innovatie en subsidie

ondernemersbijeenkomstbanner copyvrijdag 06 mei 2016 11:24

De ChristenUnie in de provincie Groningen organiseert op vrijdag 20 mei een bijeenkomst voor ondernemers over innovatie en subsidie. Tweede Kamerlid Eppo Bruins is een van de sprekers.

Hoe kunnen noordelijke ondernemers beter gebruik maken van subsidieregelingen op het gebied van verduurzamning en innovatie? En op welke wijze kunnen deze mogelijkheden voor hen toegankelijker worden? OVer deze vragen organiseert de ChristenUnie een bijeenkomst voor ondernemers op vrijdag 20 mei.

Aanleiding voor de bijeenkomst is het nieuws dat noordelijke ondernemers relatief weing gebruik maken van beschikbare subsidies. Minder dan de helft van het noordelijke midden- en kleinbedrijf wordt met subsidieregelingen bereikt en ondernemers in Noord-Nederland profiteren naar verhouding veel minder dan ondernemers uit de Randstad of het oosten van het land van dit soort mogelijkheden.

ChristenUnie-Statenlid Rinze van der Born: "Het is belangrijk dat noordelijke ondernemers de beschikbare mogelijkheden kunnen bereiken en kunnen benutten. Daarom gaan we met hen in gesprek over de mogelijkheden die er nu voor ondernemers zijn en de wijzen waarop die beter bereikbaar kunnen worden gemaakt."

Tijdens de bijeenkomst zullen onder andere CU-Kamerlid Eppo Bruins, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland en een ondernemer die ervaring heeft opgedaan met een subsidietraject een bijdrage leveren. U bent van harte uitgenodigd.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

« Terug

> 2016

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari